U bent hier:

Jan Jaap van der Wal | III-ième // Nieuwe datum

Theatervoorstelling Humor comedy

Omwille van de uitbraak van het coronavirus werd deze show verplaatst van 6 juni 2020 naar 19 november 2021. Tickets blijven geldig op de nieuwe datum. Alle ticketkopers worden gecontacteerd via mail.
Jan Jaap van der Wal ontdekte een tijdje geleden Vlaanderen en werd stapelverliefd. In zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’ vertelde hij in geuren en kleuren over zijn crush op Vlaanderen. Hij leerde onze streekgerechten, gevarieerd landschap en al onze typische Vlaamse gewoontes kennen. Hij bekeek alles met een roze bril en kon er maar niet genoeg van krijgen.

In ‘Schoon’ transformeerde de initiële verliefdheid naar echte liefde. Hij hield zoveel van Vlaanderen dat hij besloot om naar Antwerpen te verhuizen. Hier ging hij zijn kind opvoeden, als een echte Vlaming.

In ‘III-ième’ ontdekken we de eerste barsten in zijn relatie met Vlaanderen. De relatie is nog steeds vurig, maar nu en dan duiken er kleine irritaties op. Hij aanvaardt ze wel, maar het is tijd om er eens over te praten.

Dit is het laatste luik in zijn trilogie. We waren getuige van zijn ontdekkingstocht doorheen Vlaanderen. Prille verliefdheid evolueerde naar intense liefde tot een zoektocht naar een passend evenwicht. Na een grondig gesprek in ‘III-ième’ komt alles terug in orde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Capitole Gent
Graaf van Vlaanderenplein 5
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 24,00 €; ADD: 26,00 €
€ 24,0
Reservaties
Organisatie LiveComedy.be
Trefwoorden jan jaap van der wal, gent, Capitole Gent, comedy, humor, theater