U bent hier:

Jaarmarkt Ertvelde

Jaarmarkt in Ertvelde Centrum (Marktplein, Lindenlaan, Aardeken, Molenstraat, Heilige Geeststraat, Kuipstraat) met een prijskamp voor Welsh- en Shetlandpony’s en Belgische trekpaarden. Er zijn ponyritten voor de allerkleinsten. Om alle activiteiten veilig te laten verlopen gelden enkele verkeersmaatregelen. Opstelling dieren en boxen De keurbox en dieren staan opgesteld in de Kuipstraat, vanaf de hoek van de Heilige Geeststraat tot aan de hoek met de Julianalaan. Het ...

Jaarmarkt in Ertvelde Centrum (Marktplein, Lindenlaan, Aardeken, Molenstraat, Heilige Geeststraat, Kuipstraat) met een prijskamp voor Welsh- en Shetlandpony’s en Belgische trekpaarden. Er zijn ponyritten voor de allerkleinsten.

Om alle activiteiten veilig te laten verlopen gelden enkele verkeersmaatregelen.

Opstelling dieren en boxen

  • De keurbox en dieren staan opgesteld in de Kuipstraat, vanaf de hoek van de Heilige Geeststraat tot aan de hoek met de Julianalaan.
  • Het dierenvervoer staat opgesteld in het deel van de Kuipstraat tussen de hoek met de Julianalaan en de hoek met de Frans Halslaan.

Opstelling marktkramen

De marktkramen staan opgesteld in het Aardeken, op (een deel van) het Marktplein, in (een deel van) de Molenstraat, in de Heilige Geeststraat en op de Lindenlaan (op de laterale weg aan de kant van de wekelijkse markt en een dubbele rij op het middenvak).

Omleiding

  • De omleiding voor de jaarmarkt verloopt via Aardeken, Steenstraat, Hermijtstraat en Pastorijstraat naar de rotonde op het Marktplein.
  • De inwoners van de Julianalaan, Nederlandplein, Schermerlaan, Rembrandtlaan, Joost Van De Vondellaan, Jeroen Boschlaan, Akerslootlaan en Frans Halslaan, kunnen het centrum van Ertvelde bereiken via de Kuipstraat, Benninckstraat, Stuivenbergstraat en Eeklostraat.

Veel plezier op de jaarmarkt!

Info

Waar Lindenlaan Ertvelde
Lindenlaan
9940 Evergem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs gratis
Organisatie Evenementenloket
Contact evenementen@evergem.be
09 216 05 21
Links