U bent hier:

Jaarlijkse Gezinsuitstap

Ga mee op onze jaarlijkse gezinsuitstap. Dit jaar bezoeken we Deltapark Neeltje Jans. Vertrek en aankomst aan de parking van de Warande.
Deltapark Neeltje Jans is een educatief themapark. Er is een groot zeeaquarium (Aquapolis met zeeleeuwen- en zeehondenshows); een walvis expo; verschillende Water & Fun attracties (de Aquasplash, de Waterspeelplaats, de Orkaanmachine, Speeltuinen); een binnenspeeltuin en een expo met films waar het verhaal verteld wordt over de catastrofale overstromingsramp van 1953 en de inmiddels wereldberoemde Deltawerken. En heb je even behoefte aan rust, dan kan je een rondvaart doen over de Oosterschelde (het grootste Nationaal Park van Nederland). Vergeet je zon-, strand- en zwemkledij niet! Onze bus heeft 50 zitplaatsen en indien ze volzet is wordt de inschrijving afgesloten.

Info

Waar Sport- en recreatiedomein Warande
Warandelaan 14
9230 Wetteren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Onze leden betalen vanaf 12jaar €19,50 ;van 4tot 11jaar€14 ;2en3jarige€9 :65+€17.50 gratis bus per persoonleden van een andere afdeling betalen wel voor de bus €2per persoon.niet-leden betalen voor de bus €5 per persoon.Dus de inkom is voor iedereen hetzelfde .
€ 19,5
Reservaties
Organisatie Gezinsbond Wetteren
Trefwoorden erkend SCVW, ook voor kinderen, gezinsbond
UiTmetVlieg.be

Ontdek wat de Bende Van Vlieg hiervan vindt of geef zelf je mening over Jaarlijkse Gezinsuitstap op UiTmetVlieg.be