U bent hier:

Ivan Pecnik, Michiel De Meyer & Lotte Stevens | Joie de Vivre

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Hoe leef je met kanker… Naar de keel grijpend maar ook feel-good muziektheater van Groote Rappèl-regisseur Luc Stevens met glansrol voor Tegen de Sterren Op-acteur Ivan Pecnik.
Joie de Vivre is de nieuwste muziektheatervoorstelling van regisseur Luc Stevens, in Leopoldsburg ondertussen een beroemdheid met de regie van het groots opgezet spektakel De Groote Rappèl.

Het is een pakkend verhaal over levensvreugde, over Carpe Diem! Relaties en emoties van mensen zoals jij en ik! U geniet van een mooi intiem kader en een vleugje humor onder begeleiding van vertederende livemuziek.

De voorstelling flaneert met een vleugje musical en chanson langs klassiek theater en zet een aantal van de mooiste liedjes uit het genre naar haar hand.

Maak kennis met Julie en Simon, twee toffe jonge mensen die als koppeltje swingend door het leven gaan. Daarnaast is er de vader van Julie, gespeeld door Ivan Pecnik, die een joie de vivre-levensstijl heeft tot hij verneemt dat zijn dochter aan kanker lijdt. We ervaren de impact die deze diagnose heeft op de zieke, op de naaste omgeving, op de onderlinge relaties.

Hoewel de drie acteurs u ongetwijfeld bij de keel zullen grijpen, zal je toch met een warm gevoel huiswaarts keren!

Regie: Luc Stevens
Acteurs: Ivan Pecnik, Michiel De Meyer en Lotte Stevens
Muziek: Sam Gevers

Website: www.luccreatief.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC Leopoldsburg
Kastanjedreef 1
3970 Leopoldsburg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 17 februari 2017
Prijs
Basisprijs: € 18
€ 18,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC Leopoldsburg
Links