U bent hier:

ISABELLE A, GUIDO BELCANTO EN KLAAS DELRUE - DE WERELD VAN BOBBEJAAN

+1 punt

Het is nu 10 jaar geleden dat Bobbejaan Schoepen is overleden. Bobbejaan was onze eerste ‘vedette’ die een ongelooflijk muzikaal parcours heeft afgelegd. Hits als ‘Lichtjes van de Schelde’ of ‘Café Zonder Bier’ staan in ons collectief geheugen gegrift. Bobbejaan was de man die de ‘Amerikaanse Droom’ in de duistere na-oorlogse jaren en in de euforische fifties en sixties naar ons land bracht. Hij liet een indrukwekkende muzikale erfenis na.
Guido Belcanto is deels opgegroeid met Bobbejaans muziek en in zijn eigen werk herken je de link naar die traditie. Isabelle A is één van onze allerbeste en veelzijdigste zangeressen. Klaas Delrue, frontman van Yevgieni, werkt al ruim 15 jaar aan een zeer persoonlijke invulling van chanson, kleinkunst en poprock. Het trio wordt ondersteund door het wonderbaarlijke orkest ‘The Bobbejaan All Stars’. Samen zorgen ze voor een grandioze, hedendaagse ode aan het vakmanschap van één van onze allergrootste artiesten.

The Bobejaan All Stars: Dominique Vantomme (orgel, piano), Sjang Coenen (bas, beatboxen), Karel de Backer (drums, percussie), Jo Mahieu (gitaar, banjo en vele snaarinstrumenten) en Firmin Michiels (gitaar, ukulele, mandoline).

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Porseleinhallen- Cultuurcentrum Wevelgem
Cultuurpad 1
8560 Wevelgem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 17 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 24,00 €

€ 24,0

Kansentarief voor UiTPAS Zuidwest: € 4,8

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie CC Wevelgem
Contact cultuurcentrum@wevelgem.be
056 433 495
Trefwoorden ccwevelgemoverzicht, ccwevelgemmuziek, Bevestigd2020

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS