U bent hier:

Invited

Theatervoorstelling Politiek en maatschappij Moderne dans

Invited
Ultimavez / Seppe Baeyens
“Ik beschouw mezelf als iemand die verbindingen legt tussen generaties met dans als taal. Ik denk dat daar een grote kracht in zit.”


Sinds 2011 is danser en choreograaf Seppe Baeyens nauw verbonden aan de werking van Ultima Vez. Onder de vleugels van het gezelschap van Wim Vandekeybus creëerde hij in 2015 zijn eerste grootschalige dansvoorstelling Tornar met een intergenerationele cast van nietprofessionele en professionele dansers. Tornar oogstte veel lof in binnen- en buitenland en werd geselecteerd voor Het Theaterfestival 2015. Seppe Baeyens’ nieuwe creatie komt er na intensief onderzoek naar de (podium)ruimte en het co-auteurschap binnen de hedendaagse dans. In INVITED formuleert Baeyens zijn artistieke antwoord op de vraag hoe het publiek mee de choreografie van een voorstelling kan schrijven. Met dans als woordeloze taal wil hij binnen beperkte tijd en ruimte een gemeenschap stichten waarbij de grenzen tussen cast en publiek vervagen.


INVITED bestaat uit een diverse en intergenerationele groep performers die een weerspiegeling vormt van de samenleving van vandaag. Het publiek bekleedt een actieve rol en krijgt de kans het heft in eigen handen te nemen. De scenografie verbindt en verdeelt, wordt zichtbaar en onzichtbaar en leidt publiek en performers doorheen het collectief geschreven verhaal.

Info

Waar THEATERZAAL
Gasthuisstraat 22
3200 Aarschot

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: donderdag 19 april 2018
Leeftijd 18+
Prijs
-12 jaar: 5.00 €; Vriendenprijs: 12.00 €; BASISPRIJS: 16.00 €
€ 5,0
Reservaties Bestel tickets
Organisatie CC Het Gasthuis Aarschot
Links
Trefwoorden #dans, #ontdekker