U bent hier:

INTUÏTIEF FILMPROJECT - Woman at war (Benedikt Erlingsson)

Film Cinefiel

Timotheus brengt films die een energetisch of intuïtief aspect van het leven belichten. Het zijn schitterende films die vaak nooit de filmzaal halen wegens: te moeilijk, te spiritueel of te controversieel. Cinefiel Carl Vanderheyden zal telkens de film inleiden. We nodigen je uit om achter de beelden te kijken en de wetten van het spirituele universum van de filmregisseur te herkennen. Na de film is er de mogelijkheid tot gezellig napraten met een drankje in de bar van de filmzaal in de benedenverdieping.
Een vrouw van middelbare leeftijd gaat de strijd aan met de aluminiumindustrie in deze eigenzinnige politieke komedie met een muzikale twist. Ecoterrorisme was nog nooit zo plezant.

De klimaatproblematiek luchtig en entertainend maken, dat is wat dit IJslandse pareltje voor jou in petto heeft. Zonder belerend of drammerig te zijn, worden we soms op een (h)eerlijke manier geconfronteerd met het dilemma, nl. ervoor zorgen dat onze planeet gezond blijft, en dat onze technologie overeind kan blijven. En wat is nu de manier om een betere wereld te maken: grootste dingen of juist hele eenvoudige?

Inschrijving en betaling: Via cinemacartoons.be of ter plaatse aan de kassa

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cartoon's
Kaasstraat 4-6
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 26 januari 2020
Prijs
Basistarief: 9,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie Timotheus Project
Contact info@timotheus.org
036440660
Links
Trefwoorden Bewustwording en Persoonlijke Groei, intuitieve ontwikkeling, film, culturele activiteit