U bent hier:

Introductie tot bitcoin door Levi Haegebaert

+1 punt

De bitcoin was de laatste maanden niet uit het nieuws: spectaculaire stijging tot onverwachte hoogten, bitcoin zet opmars voort, bitcoin lijkt voor sommige beleggers een alternatief voor goud, ….
Waar wat is die bitcoin nu precies? Heb je ook de indruk dat je de boot gemist hebt of denk je dat deze technologie te ver van jouw bed is? In deze lezing krijg je op een duidelijke manier een introductie tot bitcoin: wat is het, waarom is het ontstaan, welke weg heeft het afgelegd, trends,…

Levi Haegebaert is auteur van het boek 'Bitcoin voor Beginners' en een echte bitcoinbeliever die zijn passie voor de technologie al jaren verspreidt. Hij is medeorganisator van de grootste bitcoincommunity in België en reist de wereld rond om nieuwe evoluties te ontdekken binnen de sector en zijn kennis te delen met anderen. Hij gaf wereldwijd presentaties en workshops aan zowel bedrijven als bitcoincommunity’s.

Na de lezing kan je vragen stellen via de chatfunctie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Oudenaardsesteenweg 458
9420 Erpe-Mere

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 10 februari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Openbare Bibliotheek Erpe-Mere
Trefwoorden online, onlinelezingEM

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS