U bent hier:

Introductie in de Ayurveda

Cursus of workshop Gezondheid en zorg

Ayurveda is een gezondheidsfilosofie die ons vertelt hoe we gezond kunnen leven en gelukkig kunnen blijven. Deze geneeswijze is meer dan 5000 jaar geleden in India ontstaan en komt voort uit de Vedische traditie. Hans Laureyssen belicht Ayurveda in zijn historische context, we bekijken de kenmerken van de dosha’s (Vata, Pitta, Kapha) die zijn samengesteld uit de 5 elementen (ether, lucht, vuur, water en aarde).
We bespreken hoe ongemakken en ziektes ontstaan door het uit balans geraken van de basisenergieën in onze unieke constitutie, hoe we dit kunnen vermijden en hoe in Ayurveda ziektes worden behandeld. We bekijken ook enkele voorbeelden van geneeskrachtige kruiden en oliën.
In het praktische gedeelte krijg je de kans om je constitutie te bepalen,
Analyse van je uiterlijk, je karakter, interesses en het invullen van een vragenlijst zetten je op weg om je eigen unieke constitutie te leren kennen. Je krijgt praktische tips om bewust te leren leven in overeenstemming met jouw constitutie.
Begeleider: Hans Laureyssen
Deelname: 20€ vooraf te betalen. Graag inschrijven vóór 10 november aub via http://puravida.praktijkhuis.be, het aantal plaatsen is beperkt!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar The Great White Whale
Jozef Reusenslei 182
2150 Borsbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 20,00 €
€ 20,0
Organisatie Ananda Ayurveda
Links
Trefwoorden gezondheid