U bent hier:

Internationale vrouwendag - Assita Kanko

Lezing of congres Politiek en maatschappij

Internationale vrouwendag:Internationale hapjes, Fairtrade wijnproeverij en ‘Assita Kanko: de tweede helft, tijd voor een nieuw feminisme’. In samenwerking met Merelbeekse Vrouwenverenigingen.
Internationale vrouwendag:
Internationale hapjes, Fairtrade wijnproeverij en ‘Assita Kanko: de tweede helft, tijd voor een nieuw feminisme’.
I.s.m. Merelbeekse Vrouwenverenigingen.
Assita Kanko is politica (verkozen in Elsene), auteur en kaderlid in een internationaal familiebedrijf. Ze is ook lid van de denktank Liberales en columniste voor De Standaard. Eerder schreef ze : Omdat je een meisje bent, verhaal van een besneden leven, waarin ze getuigde over vrouwenbesnijdenis en over de zoektocht naar vrijheid en geluk als vrouw. In oktober 2015, publiceerde ze haar tweede boek: De tweede helft, tijd voor een nieuw feminisme.

We gaan van start om 18:30 met internationale hapjes, Fair Trade wijnproeverij, ... Om 20 uur starten we met de lezing waarna de bar terug open gaat!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar GC 't Groenendal
Brandegems Ham 5
9820 Merelbeke

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 8 maart 2017
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basisprijs: € 7
€ 7,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie Gemeentebestuur Merelbeke
Trefwoorden Noord Zuid Merelbeke