U bent hier:

Internationale Glas- en Keramiekmarkt 2018

Op zondag 27 mei organiseert Kunststichting Perspektief vzw haar 5de keer Internationale Glas- en Keramiekmarkt in GC Den Breughel in Haacht.
Dat het kunstambacht, mede dank zij de diverse internationale organisaties van de Kunststichting Perspektief vzw, in België bloeit is een feit. Jaarlijks scoren haar evenementen wat het bezoekersaantal en interesse betreft zeer hoog, en vinden internationale toppers méér en méér de weg naar het "kunstenforum" in het GC Den Breughel.(Wespelaarsesteenweg 85, Haacht)
Méér dan 70 glas- en keramiekkunstenaars tonen hun werk aan de bezoekers. Zij bieden een grote verscheidenheid aan keramiek en glas, variërend van klassieke pottenbakkerskunst, porcelein,sculpturen, juwelen,gebruiksgoed tot monumentale objecten.
Een eigen expositieruimte bij middel van deze kunstmarkt biedt telkens de mogelijkheid een direct persoonlijk contact tussen kunstenaar en bezoekers te leggen waarbij over de werken kan worden gepraat en aangekocht; doorlopend bieden deelnemers demonstraties aan.
De doelstelling om de kunst van keramiek en glas aldus te promoten en de aloude kunstambachten in ere te herstellen is hierdoor een geslaagd uitzonderlijk initiatief in Vlaams-Brabant.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar GC Den Breughel
Wespelaarsesteenweg 85
3150 Haacht

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 27 mei 2018
Prijs
Basistarief: 3,00 €
€ 3,0
Reservaties
Organisatie Kunststichting Perspektief vzw
Contact artksp@gmail.com
0032495402013