U bent hier:

Interactieve boekvoorstelling 'Het zeeboek' met auteur Sarah Devos

Lezing of congres Milieu en natuur

Naar zee gaan, dat is altijd een beetje magie. En weet je wat zo’n dag aan zee nog specialer maakt? Ontdekken wat er allemaal leeft en verstopt zit op, onder en aan het strand!
Dankzij 'Het zeeboek' veranderen ‘kustvogels’ in tureluren, strandlopertjes en kokmeeuwen. ‘Schelpen’ worden plots wenteltrapjes, kokkels en muiltjes. Zo krijgen het strand en de zee verrassend veel laagjes, zelfs voor absolute beginners. Want als je één strandvondst kan herkennen, dan gebeurt het…: je wilt alleen nog maar méér te weten komen over dat boeiende, soms bizarre en altijd ongelofelijk fascinerende zeeleven.

Op zaterdag 13 juli komt Sarah Devos langs in onze winkel. Ze brengt haar schelpendoos mee en vertelt jullie alles over haar schatten.
Je mag ook zelf jouw strandvondst meenemen en dan gaat Sarah samen met jou op zoek naar wat het precies is dat je gevonden hebt.

Er is een interactief winkelparcours waar je vragen moet oplossen over het zeeleven. Bij het inleveren van jouw deelnameformulier krijg je onmiddellijk een leuke verrassing én je kan een ticket voor Het Zwin Natuurpark in Knokke-Heist winnen !

Kom dus zéker langs en laat je onderdompelen in de wondere wereld van het zeeleven.

Graag tot dan !

jouw Standaard Boekhandel-team

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Standaard Boekhandel
Diestsestraat 127
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 13 juli 2019
Trefwoorden Leuven Leest