U bent hier:

Innerlijke kind - proefles

Cursus of workshop Persoon en relaties

Training voor mensen die al minimum een innerlijke kind weekend gevolgd hebben*.
We werken met een vaste groep, waarin o.a. ademen, creativiteit, seksualiteit, karakterstructuur, energiewerk, drama en lichaamswerk aan de orde komen. Dit alles gericht op het Innerlijke Kind, waarbij het oudere kind ook aan bod komt (we denken hierbij o.a. aan de problematiek rondom de seksualiteit).

Het doel van deze jaartraining is, om dieper in jezelf in contact te komen met je Innerlijke Kind en je meer bewust te worden van welk deel wanneer actief is in het dagelijkse leven (je Innerlijke Kind, je Volwassene of je Kritische Ouder), en hoe hiermee om te gaan. Dit alles op praktische basis. Waar word je geleid door je innerlijke behoeftes, waar word je geleid door je angsten en op welke manier loop je hiervoor weg. Wat is jouw patroon en hoe kan je hiervan los komen. Dit alles in de vorm van 10 lessen, die stuk voor stuk bouwstenen kunnen vormen van een steviger fundament onder jouw persoonlijkheid.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Oost West Centrum
Van Schoonbekestraat 148
2018 Antwerpen 18

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 14 september 2018
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 10,00 €
€ 10,0
Reservaties
Organisatie Oost West Centrum
Contact info@owc.be
+32 3 230 13 82
Trefwoorden zelfontplooiing, bewustzijn, ademhalingsoefeningen, meditatie, persoonlijke ontwikkeling, Patronen veranderen