U bent hier:

Initiatie Oriëntaalse dans

Cursus of workshop Volksdans en werelddans

Oriëntaalse dans, ontstaan in het Midden-Oosten, is een dans voor alle maten, vormen en leeftijden. In de westerse wereld kennen we deze dans vooral onder de naam ‘buikdans’, maar eigenlijk is deze benaming te beperkt. Het hele lichaam wordt immers gebruikt om de bewegingen te maken die zowel subtiel, vloeiend als krachtig kunnen zijn.
De voordelen van deze veelzijdige dans zijn dan ook onbeperkt: het maakt je soepeler maar ook sterker, je evenwicht verbetert, je buik- en rugspieren worden op een zachte manier aan het werk gezet, maar ook je lichaamsbeeld en zelfvertrouwen verbeteren. Daarnaast is het ook gewoon een leuke manier om te bewegen!
In een ontspannen sfeer maak je kennis met de basisbewegingen van de Oriëntaalse dans, de zuiderse muziek en de meeslepende ritmes. Goed humeur gegarandeerd!
Je draagt best kledij waar je je goed in voelt, maar liefst geen jeans. We dansen op blote voeten (breng eventueel sokken mee). Je buik ontbloten hoeft niet! Een sjaaltje voor rond de heupen maakt het helemaal af.

De lessen worden gegeven door Queenie, internationaal gerenommeerde buikdanseres. Met haar jarenlange vorming en ervaring als performer, lesgeefster en coach verzorgt ze optredens, workshops en cursussen met enthousiasme en oog voor detail.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar BeMoreActive
Smeysberg 48
3040 Huldenberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 15 november 2019
Leeftijd 16+
Prijs
Basistarief: 25,00 €
€ 25,0
Organisatie BeMoreActive
Links
Trefwoorden bewegen, Buikdans, dansen, orientaalse dans