mediteren met cacao
6 okt
Afgelopen

Initiatie cacaomeditatie in Heers

Ave de Paso - Sara De BeckerBovelingenstraat 224, 3870 Bovelingen (Heers)
Lessenreeks
Geschikt vanaf 18 jaar

Info

Natuurlijke Verlichting en Vreugde - Ervaar het Mysterie van Pure Cacaoceremonies Gecombineerd met Meditatie!

Stel je een reis voor, een innerlijke reis van diepe ontspanning, verhoogde bewustwording en pure vreugde. Dat is precies wat je kunt bereiken door pure ceremoniële cacao toe te voegen aan je meditatiepraktijk. Laat ons je vertellen waarom dit een ervaring is die je niet wilt missen.

Verhoogde Alerte Focus: Onze pure cacao bevat natuurlijke stimulerende middelen zoals theobromine en cafeïne, die je alertheid en concentratie versterken. Dit helpt je om je meditatie naar een hoger niveau te tillen, zelfs op die dagen waarop je vermoeidheid voelt.

Een Gevoel van Gelukzaligheid: Cacao zit boordevol fenylethylamine (PEA) en anandamide, stoffen die geassocieerd worden met positieve emoties en een gevoel van gelukzaligheid. Voel je stemming oplichten terwijl je jezelf onderdompelt in de meditatieve staat.

Open Je Hart en Geest: Ontdek de hartopenende eigenschappen van cacao. Het kan je helpen emotionele blokkades los te laten en je hartchakra te openen, wat je meditatie een diepere dimensie van liefde en mededogen geeft.

Versterk Je Intentie en Focus: Bij onze ceremoniële cacaopraktijken staat intentie centraal. Voeg een krachtige dimensie toe aan je meditatie door met focus en intentie in het moment te zijn.

Spirituele Groei en Bewustwording: Cacao wordt beschouwd als een spiritueel sacrament dat je kan helpen groeien op spiritueel vlak. Duik dieper in je bewustzijn en ontdek nieuwe lagen van jezelf tijdens meditatie.

Verbind met een Gemeenschap: Sluit je aan bij onze groep van gelijkgestemde zielen die de transformerende kracht van cacao en meditatie verkennen. Het delen van deze reis kan de sociale binding versterken en een gevoel van gemeenschap creëren.

Wanneer?

tot
Afgelopen

Contactgegevens

Prijzen en voordelen

Basistarief€ 25,00