U bent hier:

Infosessie 3.0 BeCode @Gent

BeCode is een opleidingscentrum van een nieuwe generatie, waar je gratis de nieuwe digitale technologieën onder de knie kan krijgen. Onze job is om werkzoekenden te helpen aan een job in IT. Je hebt als kandidaat absoluut GEEN IT kennis/ervaring/diploma nodig, iedereen is welkom!
In 2019 hebben we als uitdaging 600 werkzoekenden op te leiden in web development.  We zijn gestart in 2017 in Brussel en intussen zijn we aanwezig in zes steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi, Genk, Gent en Luik. De opleiding is vooral gericht op werkzoekenden en vroegtijdige schoolverlaters, met een instroom naar tewerkstelling van ruim 80%.

Gedurende 7 maanden voltijds dagonderwijs, krijgen de deelnemers een intensief bad in web technologieën, waarbij ze websites, webapplicaties en hybride mobiele applicaties (apps) leren bouwen. De aanpak is daarbij zowel gericht op: meta-leren, actieve pedagogie, toegang zonder enige discriminatie en de opleiding is volledig GRATIS (er worden ook laptops ter beschikking gesteld voor wie dat nodig is). Opleiding erkend door de VDAB!

GRATIS tickets: https://infosessiebecodegent3.eventbrite.com

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar BeCode
Koningin Astridlaan 185
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 14 augustus 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Reservaties
Contact david.colantuono@becode.org
Links
Trefwoorden gratis, IT, wetenschap, opleiding, infosessie, BeCode, gent, werk, info, werkloosheid, programmeren, tewerkstelling