U bent hier:

Infoavond verzekeringen voor vrijwilligers en verenigingen

Lessenreeks Samenleving

De infoavond bestaat uit twee delen. Het eerste zoomt in op verzekeringen voor vrijwilligers en hoe verenigingen en organisaties die met vrijwilligers werken daarmee moeten omgaan.
Op welke verzekering heb je als vrijwilliger recht wanneer je een engagement voor een vereniging of organisatie aangaat? Waarom en waarvoor moet je als vereniging je vrijwilligers verzekeren? Hoe ga je daar het best mee aan de slag? Tegen welke risico’s kan je je vrijwilligers verzekeren? Is de gratis verzekering van de Vlaamse Overheid een optie?

Deel 2 stelt verzekeringen voor uiteenlopende vzw’s centraal. Welke verzekeringen zijn een must en welke een raadzame aanvulling? Waar moeten vzw’s die een gebouw beheren zich voor verzekeren? Moeten leden een bijkomende verzekering nemen, bovenop de verzekering die de vzw hun aanbiedt?

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Schouwburg stadhuis Genk
Stadsplein
3600 Genk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: maandag 7 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Dienst Sociaal Welzijn Stad Genk
Contact sociaal.welzijn@genk.be
089654373