U bent hier:

Infoavond: ADHD op het werk

Lezing of congres Gezondheid en zorg

Naar schatting komt ADHD bij 4 % van de volwassenen voor. Een deel van hen krijgt hun werk moeilijk georganiseerd, kan zich niet houden aan deadlines, ervaart onrust tijdens vergaderingen … Veel van deze werknemers durven aan hun baas en/of collega’s niet vertellen dat men ADHD heeft, omdat men vreest voor weinig begrip.
Naar schatting komt ADHD bij 4 % van de volwassenen voor. Een deel van hen krijgt hun werk moeilijk georganiseerd, kan zich niet houden aan deadlines, ervaart onrust tijdens vergaderingen Veel van deze werknemers durven aan hun baas en/of collegas niet vertellen dat men ADHD heeft, omdat men vreest voor weinig begrip. Werkgevers zelf kunnen moeilijk inschatten wat ze wel en niet mogen verwachten van deze werknemers en wat ze moeten doen om het beste uit hun werknemer te halen. Uit ervaring blijkt echter dat succes op de werkvloer meer kans maakt wanneer zowel de betrokkene zelf als de collegas en/of baas meer inzicht hebben in de problematiek.

Tijdens deze infoavond willen we de verschillende betrokken partijen (werknemers, werkgevers, ) informeren over de impact van ADHD op de werkvloer en de werkrelaties. Verder worden enkele tips voor elk van deze partijen kort toegelicht.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sig
Kerkham 1b2
9070 Destelbergen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 26 september 2012
Leeftijd 18+
Prijs
€ 3 voor abonnees van ZitStil-magazine
€ 5,0
Organisatie centrum ZitStil
Contact info@zitstil.be
+32 3 8303025
Links
Trefwoorden ADHD, infoavond, gent, zitstil, volwassenen, destelbergen