U bent hier:

Info groepsaankoop (isolatie, ramen, zonnepanelen, verwarming)

Cursus of workshop Milieu en natuur

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen
Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, De Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Al zo’n 1250 gezinnen voerden energetische renovaties uit via deze groepsaankopen.

Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaanbod voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie, isolerende ramen, warmtepompen of warmtepompboiler. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.
Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?
De Kringwinkel Hageland en het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen selecteerden voor jouw gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal. Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?
Ben je overtuigd van onze groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak . De aannemer komt langs, verzamelt de nodige gegevens en maakt een individuele offerte op maat.

Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Gratis infoavond
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie?
Kom vrijblijvend naar de infosessie in jouw gemeente. Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Basisschool De Puzzel
De Bruynlaan 19
3130 Begijnendijk

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 13 november 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie De Kringwinkel Hageland
Contact klimaatnetwerk@kringwinkelhageland.be
016824555
Links
Trefwoorden Info- en samenaankoop zonnepanelen georganiseerd door beweging, zonnepanelen, Samenaankoop zonnepanelen georganiseerd door beweging, isolatie, muurisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie, gevelisolatie, ramen, super-isolerende beglazing, beglazing, verwarming