U bent hier:

In Perspectief: Noam Chomsky, Amerika's scherpste criticus

Lezing of congres Samenleving

De bijeenkomsten van In Perspectief verruimen je blik en plaatsen feiten in een ander daglicht. Elke bijeenkomst gidst een deskundige ons doorheen een thema. We presenteren je een gezonde mix van kunst en cultuur, maatschappelijke kwesties en actuele thema's.
Avram Noam Chomsky (1928) is een van de meest geciteerde en gerespecteerde denkers ter wereld. Hij is niet alleen de ‘vader van de moderne taalkunde, maar naast filosoof, ook cognitief wetenschapper, historicus en vooral een kritisch politiek activist. Hij is de bijtende luis in de pels van de Amerikaanse machthebbers. Zijn scherpe politieke analyses hebben menig Amerikaans president laten sidderen van schaamte. Maak tijdens deze lezing kennis met één van de grootse figuren van het moderne tijdperk. 
In samenwerking met Stedelijke Openbare Bibliotheek Mechelen

Activity Members: Marc Van Camp

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 26 januari 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 12,00 €; UiTPAS met kansentarief - 2.50: 2,50 €
€ 12,0
Reservaties
Organisatie Avansa regio Mechelen
Contact regiomechelen@vormingplus.be
Trefwoorden Amerika, Denker, In Perspectief, Naom Chomsky, Samenleving, erkend SCVW