U bent hier:

Improvisatietheater voor beginners: avondreeks

Cursus of workshop Kunst en kunsteducatie

Een lege scène. Enkel spelers. Alles uit het niets. Je bent alert voor impulsen en reageert snel. Zo ontstaat er theater: grappige, ontroerende, meeslepende of verrassende scènes. Kom proeven van de magie van het improvisatietheater!
Via eenvoudige en vaak hilarische oefeningen maak je kennis met de beginselen van improvisatietheater: ideeën toelaten, samenspelen, reageren, personages en ruimtes creëren. We werken met de formats van improcomedy. Met deze snelle en uitdagende opdrachten ontwikkel je de nodige vaardigheden om als improvisator op de scène te staan.
En dan is het spelen, spelen, spelen natuurlijk!
Begeleiders: vzw The Lunatics

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Kazematten
Kazemattenstraat 17
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 185,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 204,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 148.00: 148,00 €; kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 37,00 €
€ 185,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie WISPER
Contact saskia@wisper.be
Trefwoorden jongerentip, erkend SCVW,bevestigd2020

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!