U bent hier:

Improvisatietheater op de planken

Cursus of workshop Kunst en kunsteducatie

Improcomedy, dat is op je bek durven gaan en afgaan met stijl. Voor creatievelingen met lef dus! Gelukkig kan je rekenen op coaching van de ervaren improtalenten van The Lunatics!
Op het programma: een heropfrissing van de basisvaardigheden, intensieve driltrainingen en persoonlijke coaching. We oefenen op improvisaties met een snel, snedig en hoog scoorgehalte. Je leert voorzetten geven en scoren zonder je tegenspelers van het podium te spelen, want een goed optreden zet je samen neer. 
Op het einde van de reeks brengen we een compleet geïmproviseerd optreden. Let the game begin!
Begeleiders: vzw The Lunatics

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar De Kazematten
Kazemattenstraat 17
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 167,00 €; Plustarief: met een paar euro extra maak je WISPER mee betaalbaar voor iedereen: 184,00 €; Reductietarief: voor wie het wat minder breed heeft - 134.00: 134,00 €; kansentarief UITPAS Gent (max. 6 deelnames / jaar) enkel voor inwoners stad Gent: 33,00 €
€ 167,0
Reservaties Inschrijven
Organisatie WISPER
Contact saskia@wisper.be
Trefwoorden jongerentip, erkend SCVW,bevestigd2020

BILL.be selecteert voor 16- tot 26-jarigen wat ze niet mogen missen. Tips, video's en wedstrijden!