U bent hier:

Iedereen mee op kamp Chiro Stanneke Koekelberg

De Brusselse Chirogroepen gaan op kamp en iedereen mag mee! Heb je zin om in de vakantie met vriendjes samen te spelen? Ga dan deze zomer mee op kamp met de Chiro! De Chiro is een Nederlandstalige jeugdbeweging. Sport, spel en plezier staan centraal.
Wat is een Chirokamp?
Een groep kinderen en jongeren leven vijf a tien dagen samen met hun leiding op een plaats met veel speelruimte en natuur, ergens in België. Ze doen er leuke activiteiten, maken er veel plezier en blijven er slapen. Sommige groepen gaan op tentenkamp, bij andere slaap je in een gebouw. In de meeste groepen slapen jongens en meisjes apart.

Begeleiding
De leiding voorziet alle dagen activiteiten per leeftijdsgroep. De leiding kan goed omgaan met kinderen. Je kan hen gerust vertrouwen. Bij de meeste groepen gaat er ook een volwassen begeleider mee op kamp.

Eten
Op kamp eten alle deelnemers samen in groep. Er gaan volwassenen mee om te koken voor iedereen. Je kunt het aan de leiding doorgeven als je iets niet mag eten. De kookploeg houdt daar dan rekening mee.

Wat kost dat?
Op kamp gaan kost wel wat geld. Er moet eten en spelmateriaal gekocht worden, en de groep moet huur betalen voor het terrein. Iedereen die meegaat, betaalt daar een klein deeltje van. Chirogroepen proberen de prijs voor iedereen betaalbaar te houden. Meegaan op kamp is fiscaal aftrekbaar. Je krijgt via de Chiro een attest om in te dienen bij de belastingen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Chiro Stanneke Koekelberg
vrijheidslaan 31
1081 Koekelberg

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 juli 2012 tot 31 juli 2012
Prijs
2de kind: 90 euro 3de kind: 80 euro
€ 100,0
Organisatie Chirojeugd Vlaanderen vzw
Links
Trefwoorden Brussel
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier