U bent hier:

ICK & Kris Verdonck / A Two Dogs Company - Something (out of nothing)

Dansvoorstelling Moderne dans

In SOMETHING (out of nothing) dwalen figuren rond in het theater en in het museum, tussen de objecten en machines. Het zijn vaak niet meer dan silhouetten, schaduwen, levende sculpturen: een negatief van het leven.

SOMETHING (out of nothing) bestaat uit twee delen: een museaal en een theatraal gedeelte. De voorstelling loopt letterlijk over van het theater naar het museum (en terug). Dezelfde objecten en figuren die overdag in het museum ‘zijn’, staan later op het podium. Van de witte ruimte waar objecten regeren, naar de zwarte doos, het terrein van de levende mensen.

ICK is een gezelschap én platform voor hedendaagse dans dat internationale dansvoorstellingen produceert en samenwerkingen aangaat met kunstenaars. Kris Verdonck is geschoold in beeldende kunst, architectuur en theater. Deze drie disciplines komen terug in zijn werk: hij bespeelt het grensgebied tussen beeldende kunst en theater, tussen installatie en performance, tussen dans en architectuur.

ICK, onder leiding van Emio Greco en Pieter C. Scholten,  ontving diverse prestigieuze prijzen en heeft de afgelopen 20 jaar over de hele wereld getoerd. Vorig seizoen verraste ze het Adelbergpubliek nog op de ronduit verbluffende dansvoorstelling Ziel!

Info

Waar Cultuurcentrum De Adelberg
Adelbergpark 1
3920 Lommel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Leeftijd 18+
Prijs € 15,0
Reservaties
Organisatie Cultuurcentrum De Adelberg Lommel
Contact info@ccdeadelberg.be
Links