U bent hier:

Ic Dien speelt "Zet an vint"

In reisbureau Suffis gaan de zaken goed. Directrice Liesbeth droomt zelfs van uitbreiding. Maar haar knorrige man John mag dat nog niet weten. Ook tussen het personeel hangt er spanning in de lucht. Lucas is een arrogant, betweterig type en hij irriteert zijn collega’s mateloos. De brave Maggy kan zich nog ietwat inhouden, maar de clevere Brenda kan haar ergernis niet meer de baas.
Gelukkig zijn er ook nog klanten die een reis willen boeken. De eenvoudige Kamiel verlangt naar een rustig plekje om schapen te hoeden, terwijl de rijke Irène vooral van een luxe cruise droomt. De zoektocht naar hun ideale reisbestemming ontaardt in een clash tussen de drie reisconsulenten. Zeker wanneer directrice Liesbeth aankondigt op zoek te zijn naar een ‘assistant-manager’. En dan komt ook de joviale Griek Stavros zich met de zaak bemoeien. Hij blijkt bovendien wel een hele goede kennis van Liesbeth te zijn…

Zet an vint (Rot op gast) is een vrolijke komedie op tekst van Hilda Vleugels, in een regie van Gilbert Vandamme. Ga mee met ons en geniet van deze reis!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Oud Vlaenderen
Grote Markt 14
8970 Poperinge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 23 februari 2018 tot 3 maart 2018
Prijs
Basistarief: 8,00 €; Opendoek en studenten: 7,00 €
€ 8,0
Reservaties
Organisatie Ic Dien
Trefwoorden "toneel" "theater" "komedie" "voorstelling" "humor, WHtoneel