U bent hier:

I Solisti del Vento & Chris Lomme

Parijs, begin 20ste eeuw. Winnaretta Singer-Polignac (Chris Lomme) nodigt de Franse beau monde uit in haar salon aan de Avenue Henri Martin. Haast alle baanbrekende componisten gaan hier in première: Stravinsky, Poulenc, Debussy, Fauré en Ravel. Blaasensemble I Solisti del Vento speelt hun composities!

Parijs, begin 20ste eeuw. Winnaretta Singer-Polignac nodigt de Franse beau monde uit in haar salon aan de Avenue Henri Martin. De puissant rijke telg van de naaimachinedynastie Singer is een van de meest genereuze, maar tegelijkertijd ook mysterieuze mecenassen van Europa. Alle illustere persoonlijkheden uit de wereld van de Kunsten, Wetenschappen en Letteren verdringen zich voor het uitgebreide diner, om daarna in de muziekkamer een bijzonder concert bij te wonen. Haast alle baanbrekende muziek gaat hier in première: Stravinsky, Poulenc, Debussy, Fauré en Ravel schrijven in haar opdracht symfonieën, pianoconcerto’s en andere grootschalige werken.

Onze Grande dame van het Vlaamse theater Chris Lomme brengt het verhaal en blaasensemble I Solisti del Vento speelt de werken!

Opgelet: ter plaatse geen tickets te koop. De voorverkoop stopt zaterdag 21 januari om 12.30 uur.

I Solisti del Vento met: Kasper Baele (hobo), Nele Delafonteyne (klarinet) & Francis Pollet (fagot) èn met Stephanie Proot op piano

 

Bij deze voorstelling kan je een ontbijtarrangement boeken:

Je bent vanaf 9 uur welkom in Port Aventura voor een heerlijk ontbijt. Na het ontbijt geniet je in ’t Kristallijn van het aperitiefconcert (aanvang concert om 11 uur). Een drankje bij het concert is inbegrepen in het arrangement.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Kristallijn
Blauwe Keidreef 3
2400 Mol

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 22 januari 2017
Leeftijd 18+
Prijs € 16,0
Reservaties
Contact 014 33 09 00