U bent hier:

Hydrogen Sea & Geike

Concert Pop en rock

Birsen Uçar en PJ Seaux gaan met Hydrogen Sea, in duo vorm op zoek naar verbinding. Verwacht u aan frisse, uitgepuurde electronica van PJ in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Hydrogen Sea is een wolk om heerlijk op te zweven, weg van alle drukte om ons heen.
Elf jaar lang was Geike Arnaert het gezicht van Hooverphonic, maar eind 2008 koos Geike voor een solocarrière. 9 jaar later was daar plots Zoutelande, de monsterhit samen met Blof.

Het duurde 8 jaar vooraleer Geike klaar was met de opvolger van haar 1ste plaat maar het resultaat mag er zijn. Het is een fantastisch, tijdloos maar ook super muzikaal album.

Exact 20 jaar na de release van Hooverphonic's succesalbum "The Magnificent Tree", en met het oog op het Songfestival in mei 2021, stapt Geike opnieuw in de groep.

Met: Geike Arnaert | Birsen Ucar | Robby Govaerts | Pedro Gordts | PJ Seaux | Steven Van gelder

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar CC de Steenoven
Kerkkouter 40
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 27,00 €; - 25 jaar: 25,00 €
€ 27,0
Reservaties
Organisatie CC de Steenoven
Contact steenoven@herzele.be
053 60 60 90