U bent hier:

Huiskamergesprekken Energie en Klimaat

Treedt in gesprek met een expert op vlak van energie en klimaat. Transfo haalt op verschillende avonden experts in hun vakgebied binnen. Spreek, discussieer en wissel van gedachten in een huiselijke sfeer.
Tijdens de avond van 6 oktober spreken we met Dirk Vansintjan. Dirk is voorzitter van Rescoop.eu, de Europese federatie voor hernieuwbare energiecoöperatieven.

Op 20 oktober spreken we met Paul Bombeld. Paul is hoofdredacteur van waterstofnet.nl. Hij brengt een verhaal over de boeiende wereld van waterstof en welke toepassingen deze kan hebben.

We bekijken momenteel of we de avonden zowel offline (met beperkt publiek) als online kunnen aanbieden. Afhankelijk van de Covid-19 evolutie zal de beslissing een week voor de avond genomen worden.
Inschrijven doe je via de facebookevenementen van Transfo Zwevegem. Na inschrijving ontvang je op de dag zelf de instructies om deel te nemen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Transfo
Blokellestraat 113 B
8550 Zwevegem

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 6 oktober 2020 tot 20 oktober 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Contact stijn.vandamme@west-vlaanderen.be