U bent hier:

Hör mein Bitten - Concert Familiekoor Olenzea

Concert Klassieke muziek

Familiekoor Olenzea brengt op 1 december om 15 uur een stemmig concert in de Sint-Jozefskerk. In dit project, “Hör mein Bitten” vergasten we u op wondermooie, voornamelijk religieuze muziek van Schubert, Schumann, Mendelssohn en Salieri. Het concert is opgevat als één lang uitgesponnen, intimistisch gebed.
Voor de gelegenheid ging Olenzea de samenwerking aan met twee andere koren, Kamerkoor Helicante uit Meise en de Chorale de Concerts Tourinnes-la Grosse. De koren worden begeleid op orgel en piano, en door de blazerssectie van het Mechels Kamerorkest. Solisten zijn Artur Aleixo, fluit en Lidwien Van Winckel, sopraan.
Het geheel staat onder leiding van Mark Thijs en Geert Vromans.
Kaarten kosten 15 EUR in voorverkoop en 18 EUR aan de kassa en zijn te verkrijgen via de koorleden of via jangonda@hotmail.com
Het concert is er één uit een reeks van drie: behalve op het concert in Deurne kan u met uw toegangskaart ook terecht op zaterdag 30 november om 20 uur in de église Saint Martin, place St Martin in Tourinnes-la-Grosse en op zaterdag 7 december om 20 uur in de Sint-Medardus en Gildarduskerk in Rossem, Rossemdorp 32, Meise.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Sint-Jozefkerk
Boekenberglei
2100 Deurne (Antwerpen)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zondag 1 december 2019
Prijs
Basistarief: 15,00 €; avondkassa: 18,00 €
€ 15,0
Organisatie Olenzea
Trefwoorden koor, klassiek