U bent hier:

Hoge Weg

+1 punt

Theatervoorstelling Tekst en muziektheater

Een jonge vrouw voert actie voor een nieuw park in de inkomhal van een flatgebouw. Telkens opnieuw wordt ze afgewezen, toch verliest ze nooit de moed.

In de inkomhal van een groot appartementsgebouw voert een jonge vrouw actie voor een nieuw park. Ze spreekt met de bewoners van de woontoren, meestal via de parlofoon of ook in levende lijve in de inkomhal. Telkens opnieuw wordt ze afgewezen en toch verliest ze geen moment de moed. Ze verdedigt haar droom van het park met zo’n geestdrift dat je je na een tijdje afvraagt of ze gek is. Of gewoon buitenaards.

MartHa!Tentatief, van onder meer theatermaker Johan Petit, werkt al jaar en dag rond stedelijke thema’s, met toegankelijke en vaak feestelijke voorstellingen als eindresultaat.

Evelien Bosmans (o.a. Groenten uit Balen, Marina, Chaussée d'Amour, Gent-West) brengt samen met meer dan 25 acteurs - gerekruteerd uit heel de stad en ver daarbuiten - de inkomhal van een groot appartementsgebouw tot leven. De bewoners van het appartement worden gespeeld door professionele acteurs én mensen die nog nooit op het toneel hebben gestaan: Antwerpenaars van allerlei slag en kleur, gespeeld door mensen uit Afghanistan, Irak, Marokko, België, Korea, Guinee, Nigeria,... 

 

Info

Waar 30CC/Schouwburg
Bondgenotenlaan 21
3000 Leuven

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 12 februari 2019
Prijs

€ 16,0

Kansentarief voor UiTPAS Leuven: € 3,2

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 30CC
Contact info@30cc.be
Links

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS