U bent hier:

Hof van Eede - The Big Drop Out - theater (UITGESTELD)

In samenspraak met de makers wordt deze voorstelling uitgesteld naar 1 april 2022.
Wat als je er nu eens gewoon mee zou stoppen? Je werk, het geregelde en hyperactieve leven, datgene wat jou bepaalt. “Je moet je leven veranderen”, fluistert iets jou in. En deze keer laat je alles vallen, jezelf incluis, in dat zwarte gat. Er is iets fascinerends aan mensen die ‘eruit’ stappen. Het zijn verzakers. ‘Verzaken’: het maakt van iets-niet-doen een daad, tragisch én heroïsch. Het is namelijk buitengewoon moeilijk om niets te doen, in een wereld waarin je ‘elke kans moet grijpen’. Stilstaan in de stroom vergt het vermogen om weerstand te leveren. Het kan een vorm van opstand zijn. Of is dat slechts het romantische verhaal dat we onszelf vertellen?

De personages van 'The Big Drop Out' stellen zich de vraag waarom die droom zo verleidelijk is: de hut in het woud, ver weg van alles en iedereen. Is stoppen een zwaktebod of een verzetsdaad?

Tekst: Wannes Gyselinck en Ans Van den Eede. Spel: Greg Timmermans, Ans Van den Eede, Anna Vercammen, Mitch Van Landeghem en Bas Vanderschoot. Geluidsontwerp: Toon Callier. Eindcoaching: Willem de Wolf. Coproductie: De Grote Post. I.s.m. CAMPO. Met de steun van de Vlaamse Overheid en het Vlaams Fonds voor de Letteren.

Gratis inleidende babbel om 19u30.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Cultuurcentrum Lokeren
Kerkplein 5
9160 Lokeren

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 5 maart 2021
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 16,00 €; 65+: 15,00 €; Vriendenpas: 13,00 €; -26: 11,00 €
€ 16,0
Organisatie Cultuurcentrum Lokeren