U bent hier:

Hof & Huis

Hof & Huis 2020
Nog groter, nog interessanter en nog meer beleving!
De 27e editie van “Hof & Huis” valt ook dit jaar tijdens het hemelvaartweekend. Van donderdag 21 tot zondag 24 mei wordt u er dagelijks verwelkomd van 10u tot 18u. dit jaar door zeker meer dan 180 exposanten. Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Hof & Huis is al 27 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis. Wie er eerder was, komt graag terug, een afspraak om met stip te noteren!

En er is meer te beleven dan ooit…
Naast het volledig gamma aan exposanten, voegen we steeds “inhoud en beleving” toe te aan het event. De nieuwe invalshoeken die we vorig jaar integreerden, werken we op deze editie nog verder uit. Het succes was dan ook groot: iedereen genoot van het barbecue eiland omdat er zo veel leerrijks te beleven viel. Je krijgt er opnieuw het grootste aanbod aan buiten koken naast elkaar en de interessante info ligt er, naast heel wat originele ingrediënten, voor het grijpen. Laat die zomer maar komen, ik ruik hem al!
Ook de jeugd komt weer aan zijn trekken. We doen er alles aan doen om hen alweer te inspireren. Dat doen we door ze te boeien op een aantal interessante vlakken. Zo zijn er mogelijkheden om kennis te maken met attractieve workshops o.a. koken en knutselen. De 15-jarige healthy chef Janos, veel meer dan een hobby-kok, is weer van de partij! De jonge mama’s komen aan hun trekken met meer uitleg door Delphine Steelandt (van de boeken Fit Mom en Fit Body). Delphine zal elke dag voor een verrassende presentatie zorgen die vooraf nog via onze website aangekondigd wordt. Meer info volgt dus nog!

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van je interieur vormt de rode draad op het event en inspireert de bezoeker jaar na jaar. De meer dan 180 exposanten bekoren je met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe! Weet jij een betere plek om met zoveel inspiratie naar huis te gaan?

Foodtrucks
Rond het gezellige terras met zicht op het prachtige kasteel zorgt deze vernieuwende en gevarieerde aanpak voor een topsfeertje. En culinair is het top! Dit jaar is er een nog mooier en breder aanbod. Om letterlijk vingers en duimen van af te likken…

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Kasteel d'Aertrycke
Zeeweg 42
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 mei 2020 tot 24 mei 2020
Prijs
Basistarief: 9,00 €; 60 jaar en ouder: 8,00 €; Kinderen tussen 12 en 18 jaar: 8,00 €; Kinderen jonger dan 12 jaar: 0,00 €
€ 9,0