U bent hier:

Hof & Huis

Hof & Huis 2019
Nog nooit zo groot, nog nooit zo interessant en verrijkend!
De 26e editie van “Hof & Huis” valt tijdens het hemelvaartweekend. Van donderdag 30 mei tot zondag 2 juni wordt u er dagelijks verwelkomd van 10u tot 18u. Dit jaar door zeker meer dan 180 exposanten. Hof & Huis is in de voorbije jaren uitgegroeid tot een ware klassieker, een tuinfeest waar iedereen elk jaar naar uitkijkt. Hof & Huis is al 26 jaar uw vaste afspraak om het mooiste op het vlak van tuin, interieur, lifestyle te ontdekken en de leuke producten mee naar huis te nemen om zelf aan de slag te gaan in de keuken of op de barbecue. Het leven is een feest! Kom je inspireren op Hof & Huis.

En er is meer te beleven dan ooit…
Naast het volledig gamma aan exposanten, het grootste ooit, proberen we steeds “inhoud en beleving” toe te voegen aan het event. Omdat we weten dat de toekomst bij de jeugd ligt, willen we er alles aan doen om hen te inspireren. Dat doen we door ze te boeien op een aantal vlakken waarvan we weten dat ze hen interesseren. Zo zijn er mogelijkheden om kennis te maken met kinderyoga, kunnen ze workshops koken volgen (gegeven door de 14-jarige healthychef Janos, veel meer dan een hobby-kok), kunnen ze aan de slag om zelf thuis te gaan kweken, kunnen ze insectenhotels bouwen en kunnen ze wegdromen bij oude meubels die omgebouwd zijn tot kastelen, …
De jonge mama’s komen aan hun trekken met meer uitleg door Delphine Steelandt van de boeken Fit Mom en Fit Body.
Ook voor die koks waarvoor de zomer niet lang genoeg kan duren en die alles willen weten over het buiten koken, hebben we een barbecue eiland gecreëerd waar alles ivm buiten koken gegroepeerd staat. Dank zij de deskundige uitleg van Grillmaster Peter De Clercq maak jij de juiste keuze bij je aankoop. Laat die zomer maar komen, ik ruik hem al!

Alles voor de tuin en het landelijk interieur! De tuin als verlengstuk van je interieur (of omgekeerd!) vormt de rode draad op het event en blijft de bezoeker jaar na jaar inspireren. De meer dan 180 exposanten bekoren je met nieuwigheden die jouw beleving in de tuin of in je huis rijker maken. Je gaat naar huis met honderden nieuwe tips, ideetjes of aankopen, klaar om een hele zomer te genieten. En hoe!Foodtrucks
Sedert een paar jaar werken we met een aantal foodtrucks. Rond het gezellige terras met zicht op het prachtige kasteel zorgt deze vernieuwende en gevarieerde aanpak voor een topsfeertje. En culinair is het top!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Kasteel d'Aertrycke
Zeeweg 42
8820 Torhout

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • tot
Prijs
Basistarief: 9,00 €; 60+ en jongeren: 8,00 €
€ 9,0
Links