U bent hier:

Hoe maak je een lekkere kaastaart met koekjesbodem?

Cursus of workshop Voeding

Meebrengen:
Een springvorm van 22 cm
500 g volle plattekaas, 6 petit-beurrekoekjes,
50 g zachte boter, 3 blaadjes gelatine,
zeste en sap van 1 citroen en 1 sinaasappel,
100 g suiker, 2,5 dl room, enkele verse frambozen
Voor de frambozengelei
1 blaadje gelatine, citroensap, 1/2 pot frambozengelei
Voor deze benodigdheden kan je misschien onderling afspreken of met Viviane of Renilde.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Wilgenhof benedenzaal
Bruul
2570 Duffel

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: woensdag 22 januari 2020
Prijs
Basistarief: 6,00 €
€ 6,0
Reservaties
  • Bel naar 015 31 46 32