U bent hier:

Hoe leer ik oude geschriften lezen? Een inleiding.

+1 punt

Wie met familieonderzoek begint is ontdekt al gauw dat het lezen van oude geschriften niet zo vanzelfsprekend is en sommigen haken dan af. En begrijpen van wat er geschreven staat is vaak een tweede mogelijk struikelblok.
Onderzoek hoeft daar niet vast te lopen. Familiekunde Aalst plant daarom komend voorjaar een cursus voor beginnende genealogen.
Om een beetje mee te geven wat eventuele deelnemers kunnen verwachten, geven we een overzicht van de behandelde teksten en de opbouw van de cursus. Verschillende thema's uit het leven van onze voorouders komen aan bod en de inhoud en de mogelijkheden van diverse bronnen worden voorgesteld.
Bij de cursussen uit het verleden is er een ruime selectie aan teksten opgebouwd, met een verschillende moeilijkheidsgraad. Daarvan passeren enkele voorbeelden de revue.
Wie belangstelling heeft voor dergelijke cursus kan vragen stellen en zo mee de keuze van teksten en onderwerpen helpen bepalen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Crypte
Erembodegem-Dorp
9320 Erembodegem (Aalst)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie Familiekunde Vlaanderen - regio Aalst
Contact info@familiekunde-aalst.be
Links
Trefwoorden FV Regio Aalst, Familiekunde Vlaanderen, Familiekunde Vlaanderen - regio Aalst, Erfgoed, Paleografie, oud schrift - familiekunde, familiegeschiedenis

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS