U bent hier:

Ho'oponopono, sleutel tot heling en zelfbevrijding

Cursus of workshop Persoon en relaties

Ho’oponopono is een eeuwenoude levensfilosofie en genezingsmethode uit Hawaï, die letterlijk ‘perfectie herstellen’ betekent. Ondanks haar exotische oorsprong is het een eenvoudige, universele methode. Iedereen kan haar toepassen om dichter bij zichzelf, bij het werkelijke zelf, te komen.
Vaak is ons werkelijke zelf bedolven onder allerlei lagen puin: herinneringen van ons kind-zelf die geleid hebben tot onbewuste programma’s. Of nog: gedachten en oordelen over onszelf, die we voor waar aannemen. Doordat we erin vasthangen, blijven die herinneringen, gedachten en oordelen zich ook steeds herhalen. Zo creëren we (onbewust) een valse werkelijkheid die ver verwijderd is van onszelf. We weten niet meer wie we zijn. Ho’oponopono reikt een methode aan om deze lagen puin weg te halen via positieve affirmaties en de weg naar onze zuivere essentie terug te vinden. Dat geeft vrijheid, ruimte en vertrouwen. We leren onszelf liefhebben en helen. Van daaruit kunnen we ook onze relaties met anderen helen.
In deze workshop maak je kennis met de methode van Ho’oponopono. Er wordt een veilige bedding gecreëerd zodat je je helemaal kunt overgeven aan het proces. Je gaat oefenen met de affirmaties en voelen wat ze met je doen. Er zijn zowel individuele oefeningen als oefeningen in groep en in duo’s. Zachte bewegingsoefeningen, klankrelaxatie, meditatie en stembevrijding ondersteunen je in dit proces. Het is het mooiste geschenk dat je aan jezelf kunt geven.
Begeleiding: Mieke Polfliet
Deelname: 40€ vooraf te betalen, vroegboekkorting tot 14 oktober, vanaf 15 oktober 45€. Het aantal plaatsen is beperkt, inschrijven is noodzakelijk via http://puravida.praktijkhuis.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar The Great White Whale
Jozef Reusenslei 182
2150 Borsbeek

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 40,00 €
€ 40,0
Links
Trefwoorden gezondheid, bewuste relaties