U bent hier:

Hitte

Hilarische komedie voor het hele gezin.
Acteurs: Bockstal Matthieu, Buydaert Savannah, De Scheemaecker Rudy, Mortier Valerie, van Calster Michaël en van Calster Thomas

Bart en Christie zijn net aangekomen in de Spaanse vakantievilla van Christie’s baas. Christie is laaiend enthousiast. Bart is, op z’n zachts gezegd, net dat tikkeltje minder enthousiast. Net op dat moment merkt hij dat hij per ongeluk de verkeerde tas heeft meegenomen uit het vliegtuig. Groot is de verbazing van het koppel als blijkt dat daar maar liefst twee miljoen aan – ongetwijfeld gestolen – geld in zit!

Daarbij komt nog dat er een dubbele boeking is in het appartement, waardoor Tessa en Ronny ook op de proppen komen. Tot overmaat van ramp denkt Ronny dat hij zijn eigen koffer, die hij is kwijtgespeeld op het vliegveld, terug gevonden heeft in de villa. Ook hij vindt de twee miljoen euro en eist deze buit voor zichzelf. Hij heeft er, naar eigen zeggen, toch recht op gezien zijn tas nog altijd vermist wordt.

Gooi daarbij nog de levensgevaarlijke Moker Moens die zijn geld komt terughalen en het hek is helemaal van de dam. Of is deze bankrover toch werkelijk een inspecteur van de politie, zoals hij beweert? Deze knotsgekke komedie vol misverstanden en persoonsverwisselingen is de ideale formule voor uw ontspannend avondje uit.

Reserveer snel uw kaarten!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Zaal De Violier
Violierstraat 7
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 21 maart 2020 tot 28 maart 2020
Prijs
Basistarief: 9,00 €; Aan de deur: 11,00 €
€ 9,0
Reservaties
Organisatie 't Open Deurtje vzw
Trefwoorden OpenDoek - Theater, Opendoek, JongDOEK, brugge, Amateurtoneel komedie