U bent hier:

Historium Nocturnes

Na het succes in augustus gaan we verder met onze nocturnes: elke vrijdag- en zaterdagavond in kunt u tot 23u00 genieten van een 'late night' bezoek aan het Historium! Geniet van de zonsondergang op de Historium Tower, vlieg virtueel over de middeleeuwse stad met de Historium Virtual Reality of volg het spannende verhaal van Jan van Eyck's leerjongen Jacob in de Historium Story. Afsluiten kan met een Belgisch biertje op het sfeervolle terras van het Duvelorium Grand Beer Café.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Historium Brugge
Markt 1
8000 Brugge

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 11 september 2020 tot 27 september 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Reservaties
Organisatie Historium
Trefwoorden Openmonumentendag, openmonumenten, brugge, visitbruges, family, uitstapmetkids, gezinsbond, Davidsfonds, lerarenkaart, voordeel lerarenkaart, openmonumentendag2020, staycation, vlaanderenvakantieland, koppel, citytrip, imaginebruges, Bruges, janvaneyck, Jan van Eyck, het jaar van van eyck, Bevestigd2020