U bent hier:

Hij komt, hij komt, de lieve Sint!

De Sint brengt op zaterdag 5 december een bezoekje aan Herzele! Niet bij jou thuis, maar vanop een geheime locatie!
Door het corona-virus kan je helaas niet bij de Sint langsgaan. Maar het gemeentebestuur zorgt ervoor dat jouw tekeningen en brieven tot bij de Sint geraken. En… dat jij het bezoek live kan volgen, via een live-uitzending op de facebookpagina van het gemeentebestuur vanaf 15u00.

Een brief voor de Sint!
Wil je iets sturen naar de Sint? Een tekening of een leuke brief bijvoorbeeld? Of misschien heb je wel een vraagje voor de Sint? Dat kan! Stop alles in een enveloppe en deponeer die in de brievenbus van het gemeentehuis, vóór vrijdag 4 december om 12u00. Vergeet zeker jouw naam niet te vermelden en schrijf op jouw enveloppe:
Gemeentehuis Herzele
T.a.v. de Sint
Markt 20
9550 Herzele

(Tip voor de ouder(s): stop er een leuk Sint-weetje van jouw oogappel(s) bij.)
Wie weet komt jouw tekening wel in beeld, leest de Sint jouw brief voor of wordt jouw vraag aan de Sint gesteld.
Maak je niet graag zelf een tekening? Dan kan je één van de kleurplaten op https://www.herzele.be/de-sint-komt-naar-herzele printen en inkleuren!

Radio Star wordt Radio Stoomboot!
Diezelfde dag, op zaterdag 5 december, tussen 13u00 en 17u00, draait Radio Star alleen maar verzoekjes van en voor de allerjongsten. Wil jij jouw lievelingsliedje horen op de radio, heb je een boodschap voor klasgenootjes, vrienden of familie? Stuur jouw verzoekje of boodschap naar sint@radiostar.be! Op het moment dat de Sint in Herzele is, brengt Radio Star hem ook live op antenne en het bezoek van de Sint zal ook live te zien zijn op de facebookpagina van Radio Star.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Links
Waar Online
Online
9550 Herzele

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: zaterdag 5 december 2020
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs
Basistarief: 0,00 €
gratis
Organisatie Lokaal Bestuur Herzele
Contact sint@radiostar.be
Trefwoorden online, sint, sinterklaas, bezoek sinterklaas