U bent hier:

Het Zwanenmeer, met meer dan 100 artiesten UITVERKOCHT

UITVERKOCHT! EXTRA VOORSTELLING CAPITOLE GENT 23/4/2019, 20u00
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=d-zs6Pzfozl
Prima Donna Events presenteert ‘Het Zwanenmeer’, met de onvergetelijke muziek van Pyotr Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet.
Meer dan een eeuw na zijn creatie, is ‘Het Zwanenmeer’ nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis , gesymboliseerd door de zwarte en witte zwanen, Odile en Odette. De dansers brengen de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette tot leven. ‘Het Zwanenmeer’, met de onvergetelijke muziek van Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet. Dit meesterlijke stuk bevat alle rijke elementen van het romantische ballet uit de 19e eeuw, en is een hoogtepunt van de klassieke dans zoals we die vandaag kennen.

EEN PRODUCTIE VAN PRIMA DONNA EVENTS
Tickets & Info www.primadonnaevents.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Capitole Gent
Graaf van Vlaanderenplein 5
9000 Gent

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 39,00 €; Categorie 1: 69,00 €; Categorie 2: 59,00 €; Categorie 3: 49,00 €; Categorie 4: 39,00 €; Beperkt zicht: 20,00 €
€ 39,0
Reservaties
Links
Trefwoorden dans, ballet, ballerina, Tchaikovsky, balletsprookje, sprookje, Capitole Gent, gent, het zwanenmeer