U bent hier:

Het Zwanenmeer, met meer dan 100 artiesten, ARENA VERSIE VORST NATIONAAL

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=d-zs6Pzfozl
Prima Donna Events presenteert ‘Het Zwanenmeer’, met de onvergetelijke muziek van Pyotr Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet.
Meer dan een eeuw na zijn creatie, is ‘Het Zwanenmeer’ nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis , gesymboliseerd door de zwarte en witte zwanen, Odile en Odette. De dansers brengen de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette tot leven. ‘Het Zwanenmeer’, met de onvergetelijke muziek van Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet. Dit meesterlijke stuk bevat alle rijke elementen van het romantische ballet uit de 19e eeuw, en is een hoogtepunt van de klassieke dans zoals we die vandaag kennen.

EEN PRODUCTIE VAN PRIMA DONNA EVENTS
Tickets & Info www.primadonnaevents.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Vorst Nationaal
Victor Rousseauln. 208
1190 Vorst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Prijs
Basistarief: 39,00 €; Categorie 1: 69,00 €; Categorie 2: 59,00 €; Categorie 3: 49,00 €; Categorie 4: 39,00 €; Beperkt zicht: 20,00 €
€ 39,0
Reservaties
Organisatie Prima Donna Events
Links
Trefwoorden Vorst Nationaal, dans, choreografie, Balletschool, dansschool, muziekschool, sprookjes, sprookje, muzikaal sprookje, balletsprookje, le lac des cygnes, het zwanenmeer, de notenkraker, Tchaikovsky, forest national
Bruzz

De beste uittips voor Brussel vind je bij BRUZZ. Ga naar BRUZZ.be, luister via 98.8, kijk naar BRUZZ op TV of neem het gratis uitmagazine mee.