U bent hier:

Het Zwanenmeer, EXTRA SHOW Antwerpen, met meer dan 100 artiesten!

EXTRA VOORSTELLING WEGENS GROOT SUCCCES
Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=d-zs6Pzfozl
Prima Donna Events presenteert ‘Het Zwanenmeer’, met de onvergetelijke muziek van Pyotr Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek is gezet.

Meer dan een eeuw na zijn creatie, is ‘Het Zwanenmeer’ nog steeds het meest gedanste en voor velen ook het mooiste ballet ter wereld. Het is een onsterfelijk sprookje over liefde en de eeuwige strijd tussen licht en duisternis , gesymboliseerd door de zwarte en witte zwanen, Odile en Odette. Meer dan 100 artiesten met live symfonisch orkest brengen de liefde tussen prins Siegfried en prinses Odette tot leven. ‘Het Zwanenmeer’, met de onvergetelijke muziek van Tchaikovsky, is ongetwijfeld één van de meest romantische verhalen die ooit op muziek zijn gezet. Dit meesterlijke stuk bevat alle rijke elementen van het romantische ballet uit de 19e eeuw, en is een hoogtepunt van de klassieke dans zoals we die vandaag kennen. Een unieke ervaring voor jong en oud!

Tickets & Info www.primadonnaevents.be
EEN PRODUCTIE VAN PRIMA DONNA EVENTS

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Stadsschouwburg Antwerpen
Theaterplein 1
2000 Antwerpen

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
tot
Reservaties
Organisatie Prima Donna Events
Links
Trefwoorden dans, ballet, ballet Antwerpen, antwerpen, Stadsschouwburg Antwerpen, balletsprookje, Tchaikovsky, het zwanenmeer, swan lake, le lac des cygnes, prima donna events, orkest, live, theater