U bent hier:

Het Voedingssalon Lente-editie 2019

Het Voedingssalon luidt dit jaar voor het eerst feestelijk de lente in. Vanaf 30 maart kan je er niet alleen je zintuigen laten verwennen in één van de vele restaurants en food-trucks, maar ook kookdemonstraties en andere animaties bijwonen die garant staan voor een warme en gezellige sfeer.
Met 200 exposanten, verspreid over 20 000 m², is Het Voedingssalon de Grootste Lentemarkt van België. Laat je leiden door je zintuigen en ontdek heel wat culinaire pareltjes, van bier tot zoete of zoute en andere lekkere hapjes. De exposanten zetten hun beste beentje voor om je culinair te verrassen.

Na al die lekkernijen kan je ook nog wat design opsnuiven en heerlijk gaan shoppen. Ambachtslieden staan voor je klaar met hun nieuwe producten en je kan er bovendien interessante koopjes doen! Etenswaren, meubilair, kleding, juwelen, demonstraties, …

Tijdens deze editie zal er veel te doen zijn. Het gastland Canada zorgt alvast voor heerlijke Canadese specialiteiten, zoals maple syrup en poutine, met wat traditionele muziek op de achtergrond.

In de Healthy Zone zal je verschillende exposanten ontdekken die je helpen bij het bekomen van een gezondere levensstijl. Daarnaast kan je er ook yoga-initiaties volgen en meer te weten komen over gezonde voeding.

In het Cooking Theatre in Paleis 3 valt er dan weer heel wat bij te leren: naast chefs Marc Costers en Albert Verdeyen zullen ook blogsters Laura Van Den Broeck en Helen Verhelst je tijdens hun kookdemonstraties tonen wat je allemaal op tafel kan toveren in je eigen keuken.

Op 3 april krijgen alle kinderen en hun 2 begeleiders ook gratis toegang. Doe mee aan onze heuse paaseierenzoektocht of laat je kinderen gratis schminken in de Kids Zone in Paleis 3.

Kortom, een leuke dag voor jong en oud. Afspraak in Brussels Expo, van 30 maart tot 7 april 2019!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Brussels Expo
Belgiëplein - Heizel
1020 Laken

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 30 maart 2019 tot 7 april 2019
Reservaties
Organisatie Het Voedingssalon
Contact info@voedingssalon.be
Links
Trefwoorden Voedingssalon, Voeding, healthy food, markt, Brussels Expo, lente, food, healthy, Canada, food truck, food trucks, kids, kids day
Beleef Brussel

Beleef Brussel!

Op UiTinBrussel.be vind je 1001 gebruiksklare tips.

Ontdek ze hier