U bent hier:

Het stedelijk museum voor jou alleen!

+1 punt

Vanaf dinsdag 9 juni kan je opnieuw terecht in 't Gasthuys - Stedelijk Museum. Boek nu je afspraak en geniet van een gratis privébezoek aan ons prachtig museum.
Sinds de start van de Belgische lockdown, sloot ook 't Gasthuys de deuren. Vanaf dinsdag 9 juni 2020 is het museum terug open, maar wel op afspraak. Zo kunnen we garanderen dat je de tentoonstellingen op een veilige manier kunt bezoeken.
Om de veiligheid van onze bezoekers en medewerkers te garanderen, is het enkel mogelijk de tentoonstellingen te bezoeken. Studeren, boeken of kranten lezen aan de gastentafel kan voorlopig nog niet.

Ook interactieve onderdelen van ons aanbod, zoals het kinderparcours Elsa & Lisa, DNAalst op kindermaat en onze workshops kunnen momenteel nog niet geboekt worden. Gegidste rondleidingen in groep zijn niet beschikbaar.

Praktisch

Een afspraak in het museum is gratis.
Vul in het online formulier jouw gegevens, de gewenste datum en uur van je bezoek en het aantal personen waarmee je het museum wenst te bezoeken in.
We rekenen standaard 2 uur per bezoek. Wens je graag langer te genieten van de tentoonstellingen? Laat het dan weten in het opmerkingenveld onderaan, dan proberen we hier rekening mee te houden.
Je ontvangt een bevestigingsmail, die je (digitaal of op papier) meeneemt naar het museum op de dag van je afspraak. Deze e-mail fungeert als je toegangsticket tot het museum.
Heb je vragen? Contacteer ons gerust via museum@aalst.be of tel. 053 72 36 02.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar 't Gasthuys - Stedelijk Museum Aalst
Oude Vismarkt 13
9300 Aalst

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 8 juni 2020 tot 30 juni 2020
Prijs
Basistarief: 0,00 €

gratis

Reservaties
UiTPAS Spaar hier een UiTPAS-punt
Organisatie 't Gasthuys - Stedelijk Museum Aalst
Contact museum@aalst.be
053 72 36 02
Trefwoorden UiTPAS Regio Aalst, UiTPAS Herita, InDeKijkerAalstBeUiT, OpnieuwOpen

UiTPAS

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Haal nu je UiTPAS