U bent hier:

Het Schlagerfestival 2017

Concert Amusementsmuziek

Het Schlagerfestival kiest voor een gezonde muzikale mix van vaste waarden en nieuwkomers die live hun grote hits vertolken. Jo Vally, The Lynn Sisters, Sasha & Davy én Willy Sommers zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt voor de editie van 2017. In de loop van de komende maanden worden nog meer namen gelost.
De show op zaterdag is opnieuw met polonaise-staanplaatsen op het middenplein. Tijdens die voorstelling is het middenplein volledig stoelenvrij, zodat het staande publiek er volop kan dansen, springen en uit de bol gaan. De echte feest- en ambiancemakers kunnen zich tijdens deze show overal vrij bewegen in de zaal. Wie verkiest om het toch wat rustiger aan te doen, geniet vanaf de zitplaatsen op de tribunes niet alleen van de artiesten op het podium maar evenzeer van het feestende publiek op het middenplein.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Ethias Arena
Gouverneur Verwilghensingel 70
3500 Hasselt

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 24 maart 2017 tot 26 maart 2017
Prijs
Basisprijs: € 28; Categorie 2: € 38; Categorie 1: € 43
€ 28,0
Reservaties
Trefwoorden vivavlaanderen, intro_agenda, basistoegankelijk, assistentie voor personen met een handicap, Rolstoelpodium, Parking voor personen met handicap, Toegankelijk sanitair, alternatieve ingang