U bent hier:

Het Prethuis: hilarische theaterkomedie 'De Serviceflat'

Theatervoorstelling Humor comedy

‘De Serviceflat’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. Deze hilarische komedie wordt gebracht door een gedreven enthousiaste cast: Tine Priem, Jeroen Maes, Karin Tanghe, Peter Bulckaen en Bianca Vanhaverbeke.
De vaste Prethuis-ingrediënten zijn ook dit keer overvloedig aanwezig: een avond vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor, en dit allemaal in het sappig West-Vlaams.

Het verhaal:
Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Philippe, in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij nota bene zelf uit de grond heeft gestampt. Hij is namelijk projectontwikkelaar.

Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten met 1 éclair die ze onder dwang dient te verorberen. Het bezoek van zoonlief is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan, hoe ‘cool en sexy’ zijn nieuwe vriendin Natasja
wel is en hoe goed hij alweer geparkeerd heeft met zijn allernieuwste Tesla. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat, daar heeft hij de tijd en de tact niet voor.

Maar dan wordt er een nieuwe dokter aangesteld door de directie. Het betreft de flamboyante en op het eerste zicht ietwat bizarre dokter Edelhart Deman. Die gooit na een blik op Mariettes voorschriften de boel om en voorziet haar van nieuwe medicatie.

Het resultaat is verbluffend: Mariette bloeit helemaal open en ze wordt fitter en energieker. Met de hulp van de goedlachse verpleegster Sofie broedt ze op een plan om haar zoon Philippe op gepaste wijze van antwoord te dienen. Of het hen lukt, dat ontdekt u stap voor stap in deze heerlijk ‘gezonde’ komedie.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar De Klokkenput
Bruggestraat 104 A
8480 Eernegem (Ichtegem)

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 5 oktober 2019 tot 6 oktober 2019
Prijs
Basistarief: 18,00 €
€ 18,0
Reservaties
Organisatie Fedos Groot-Ichtegem
Links