U bent hier:

Het Prethuis 'De Serviceflat'

Mariette Vandecasteele wordt, na lang aandringen door haar zoon Philippe in een serviceflat geplaatst. Eentje die hij nota bene zelf uit de grond heeft gestampt. Hij is namelijk projectontwikkelaar. Hij bezoekt zijn moeder elke week exact 10 minuten met 1 éclair die ze onder dwang dient te verorberen. Het bezoek van zoonlief is steeds een monoloog over hoe goed de zaken gaan, hoe ‘cool en sexy’ zijn nieuwe vriendin Natasja wel is en hoe goed hij alweer geparkeerd heeft met zijn allernieuwst Tesla. Even vragen hoe het met zijn moeder gaat daar heeft hij de tijd en de tact niet voor.
Er wordt echter een nieuwe dokter aangesteld door de directie. Het betreft de flamboyante en op het eerste zicht ietwat bizarre dokter Edelhart Deman. Die na een blik op Mariette’s voorschriften de boel omgooit en haar van nieuwe medicatie voorziet. Het resultaat is verbluffend, Mariette bloeit helemaal open, ze wordt fitter en energieker. Met de hulp van de goedlachse verpleegster Sofie broedt ze op een plan om haar zoon Philippe op gepaste wijze van antwoord te dienen. Of het hen lukt dat ontdekt u stap voor stap in deze heerlijk ‘gezonde’ komedie.

Een avond vol verrassende wendingen, heerlijke personages en boordevol humor, ook dit keer zijn deze vaste ‘Prethuis’- ingrediënten overvloedig aanwezig in ‘De Serviceflat’ en dat alles in het sappig West-Vlaams. ‘De Serviceflat’ is zoals we stilaan gewend zijn bij Het Prethuis van de hand van Jeroen Maes. Het wordt gebracht door een gedreven enthousiaste cast.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Balluchon
Moerestraat 19
8680 Koekelare

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: Van 22 november 2019 tot 23 november 2019
Prijs
Basistarief: 16,00 €
€ 16,0
Reservaties
Organisatie Cultuurdienst Koekelare
Contact 051 61 04 94
Trefwoorden theater, comedie, voorstelling