U bent hier:

Het mooiste uit jezelf

Cursus of workshop Mode

‘Het mooiste uit jezelf’ is een cursus samengesteld uit een 4-tal lessen waarin mensen zichzelf ontdekken en daardoor bijdraagt tot een verhoogd zelfbeeld en een “feel good” gevoel van de cursist.
‘Het mooiste uit jezelf’ is een cursus samengesteld uit een 4-tal lessen waarin  mensen gaande weg hun eigen kleurenprofiel ontdekken, hun lichaam door de ogen van andere leren bekijken om zo hun positieve punten te benoemen en leren hoe ze zichzelf kunnen kleden om steeds op en top voor de dag te komen. In de cursus is ook een make-up les verwerkt met de mooiste kleuren voor iedere persoon.

Deze cursus richt zich vooral op de cursisten zelf en draagt bij aan een verhoogd zelfbeeld en “feel good” gevoel voor hen. De cursisten leren hun eigen stijl te ontdekken en zich zo te onderscheiden in de massa. Deze cursus is voor iedereen die het mooiste uit zichzelf naar boven wil halen om zo zelfzeker door het leven te gaan.

Items als imagotesting, gelaatsvormbepaling, figuur- en kleuranalyse, kledingstijl & garderobeplanning maken allemaal deel uit van de cursusreeks.

 

Info & inschrijven:  cc Luchtbal 03 543 90 30 en/of via  ccluchtbal@stad.antwerpen.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Cultuurcentrum Luchtbal
Columbiastraat 110
2030 Antwerpen 3

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: vrijdag 12 oktober 2012
Prijs € 120,0
Reservaties Inschrijven
  • Bel naar 03 543 90 30
Organisatie cc luchtbal
Contact ccluchtbal@stad.antwerpen.be
Links
Trefwoorden A-kaart