U bent hier:

Het Laatste Verbond: lezing door Raeven & Impens

Lezing of congres Geschiedenis

Negen jaar werkten Raeven & Impens aan hun debuut. Daarna ging het snel, het manuscript vond moeiteloos een uitgever en verscheen in oktober 2018 bij Houtekiet.
Het auteursduo had een verhaal in gedachten dat zich afspeelde in en rond het mysterieuze Rennes-le-Château. Onderzoeker Impens stootte daarbij op de relatie van het dorpje met de Ark van het Verbond. Meer dan stof genoeg voor een beklemmende plot, toen bleek dat een verloren gewaand verleden zich mogelijk beangstigend dichtbij schuilhoudt.
Op dinsdag 29 januari doen Raeven & Impens (tussen haakjes: eerstgenoemde is inwoner van Erps-Kwerps) in de Bib uit de doeken waarom de Ark van het Verbond nog altijd actueel is en wat de Tempeliers daarmee te maken hebben. Ze duiken in de vrijmetselarij en vertellen over Rennes-le-Château. En over ‘Het Laatste Verbond’, natuurlijk. Want met twee een boek schrijven, hoe doe je dat?
Er zal gelegenheid zijn om het boek te kopen, maar breng gerust je eigen exemplaar mee en laat het door Raeven & Impens signeren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Info

Waar Bibliotheek Kortenberg
Dr. V. De Walsplein 30
3070 Kortenberg

Hoe geraak ik hier?

Sommige activiteiten gaan mogelijk niet door omwille van corona-maatregelen. Kijk even op de site van de organisator.
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen.
Originele datum: dinsdag 29 januari 2019
Leeftijd 18+
Prijs
Basistarief: 5,00 €
€ 5,0
Reservaties
Organisatie Bibliotheek Kortenberg
Contact uitbalie@kortenberg.be
02 755 22 80
Trefwoorden Kortenberg, bibliotheek