U bent hier:

Het Hugo Clauspad voor poëtische wandelaars

Natuurgebied of park Poezie

Dagelijks kunnen wandelaars gedichten lezen langs het Hugo Clauspad in het Lappersfort Poëziebos. Men vindt er een 21-tal in het hart van het bos verspreid. Ze komen uit het hart van de bosdichters van de Lappersfort Poets Society.
Stap mee doorheen het Hugo Clauspad, Lappersfort Poëziebos Brugge. Bewandel de levende poëzieroute langs het Lappersfortboswandelpad en lees de gedichten over de mens, natuur en bos als zuurstof voor het leven. Met gedichten van Marc de Bel, Patricia Lasoen, Frédéric Leroy, Johan de Boose, Peter Theunynck, Marcus Cumberlege, Hilde Keteleer, Paul Saccasyn, Wally de Doncker, Peter Holvoet-Hanssen, Lies van Gasse, Staf De Wilde, Steven Pollet, Luuk Gruwez, Paul Demets, Joris Denoo en wijlen onze dode dichters Herman J. Claeys, Melanie Vanbrughe en Jotie T' Hooft.

VERTREK aan de hoofdingang Ten Briele ( hoek Vaartdijkstraat - Ten Briele )!!!

Info

Links
Waar Lappersfortbos
Vaartdijkstraat z/n
8200 Sint-Michiels

Hoe geraak ik hier?

Wanneer
  • Maandag - zondag
Veel activiteiten zijn geannuleerd of uitgesteld en musea, concertzalen, theaters, sportclubs ... sluiten even de deuren. Check voor de zekerheid bij de organisator. Intussen blijft UiTinVlaanderen je inspireren met met online concerten, voorstellingen en films.
Prijs gratis
Organisatie The Lappersfort Poets Society
Contact lappersfortpoetssociety@skynet.be
+32 5 0390957
Trefwoorden Milieu en natuur, ANBdomein, Bevestigd2020